Annons

Annons


ojojoj, tapetdröm!

Jag trodde aldrig jag skulle vakna upp i ett sovrum som känns som ett parisiskt hotell om våren eller nåt åt den den stilen. Men bortsett från att Charlie och jag drog i ett och samma täcke så kändes det så. Gudars skymning och kära nån så vackert rum vi har. Boråstapeter släpper kollektionen inBloom på måndag och det är lätt att bli knäsvag. Och taa-daa nu kan jag stolt konstatera att jag var högst delaktig i tapetseringen. Min mästare-tapetserare till far hade nämligen tapetskola med mig. I husets mest tricky rum. Det finns inget rum med så många mystiska vinklar, rundade hörn och öppningar. Och det vet ju alla, en öppning betyder liksom mer än själva hålet som förblir otapetserat.

Annons

Pappa tyckte att jag skulle ha ett smart verktygsbälte, detta förblev oanvänt, trots att det hängde där. Jag for upp och ner och ropade till mig allt från knivar till penslar från min far, som värsta tapetserare-primadonnan. Däremot tapetserade jag i knuten scarf runt halsen. Detta verkade en smula oklart till en början. Kanske var jag undermedveten om det massiva stödet på digitala kanaler för Sara Danius i #knytblus. Så därav min knutna scarf. Dock var jag högst medveten om hela händelsen. Och utan att utveckla det hela länge just nu så fattar ni ju vad jag tycker om den saken. Slog mig även igår vid fredagsmiddagen var jag älskar med digitala kanaler. Ingenting går barnen förbi och i det här fallet är det så sjukt bra och fantastiskt. ”vad handlar alla knytblusar om på instagram” Som gjort för middagspratet.

Tapeten då. Jag säger bara Carnation garden. Måndag.

Eftersom det inte har bloggats så det står härliga till den här veckan kan jag bland annat meddela att jag hängt med en hel massa sköna kvinnor i Nordiska museets mest hemliga rum. Alltså. jag var så mycket i himlen som man kan när man fortfarande går här på jorden. Elsa hade bjudit in och jag har nästan bestämt mig för att studera till museiindentent eller något åt den stilen. Drömdagen kommer snart på bloggen. Oj, tiden går. Dags att knyta blusen och susa iväg till mitt lördagsjobb på det här stället. Och nu ber jag er observera att jag ska verkligen jobbjobba där. Hur härligt?

     Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM


4 kommentarer

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar