Annons

Annons


For the monday coffee.

Världens senaste For the monday coffee. Men jag har varit med mamma och syster på en viktig föreläsning som ni får veta mer om en annan dag. Nu kör vi däremot några helt andra små stories.

Maren Ingeborg Gråblomst som driver vackraste Villa Betula blog har köpt en dröm utanför Prag. Man kan följa hela härligheten på ett nyöppnat instagramkonto och jag tänker absolut drömma med henne.

Annons

Åh jag vet att jag tjatar om detta samarbete. Men just svämmar nätet över med allt vackert som släpps den 2 november. Min granne här och Feminas modechef Sarah Thörnqvist väljer sina favoriter från HM plus Erdem.

Elisabeth har postat så mycket bilder från sagolika hus så jag knappt kan ta in alla mönster, färger och möbler. Det är ett krav att surfa in hos Fine Little Day och scrolla nedåt, ni kommer bli förlorade i skönhet. Att det sedan finns ett nyligen uppstartat samarbete med Gysinge Byggnadsvård och Fine Little Day får mig att tänka på den allra mest perfekta matchen.

Emma, som för övrigt är en av de härligaste som gått i ett par skor (träffade henne turligt nog på galan) köpte en bok häromsistens som jag blev nyfiken på. Ser så fin ut och självklar, såklart.

Barnrums-goals, made by Anna.  Har försökt zooma in det sagolika dockhuset mer än en gång.

Imorgon släpper FGL den här tjusiga för pre-order. Vid lunchtid! Tänker att det gäller att hänga på låset då så många som frågar om denna prickiga skönhet.

 


1 kommentar

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar