Annons

Annons


Årets toppinspo!

Om jag skulle få välja två saker som inspirerad mig som tusan 2017 så är det ena Talldungens gårdshotell och det andra – Dalarna! Jag var ju där ett dygn och föll pladask, blev helt trollbunden. Och så jätteinspirerad av hela alltet. Tack kära Nanna och Cattis som ordnade detta så galant tillsammans med Mora Armatur.

Annons

I alla fall. Vad var det jag inspirerades av då när det kommer till själva platsen? Jag har ju varit i Dalarna förr. Men då upptäckte jag nog inte alls det magiska, det brokiga, det egensinniga. Att ett skåp inte behöver vara just ett skåp, att man kan placera det man behöver inte där det bör stå. Att man målar historier och sagor där man kommer åt. Att hemmen känns levande och det märks vem som bor där. Att det man liksom är ute efter är, ett hem. Och att det är långt ifrån det svala och avskalade. Jag föll så pass mycket att jag har ägnat timmar till att pinna allt jag kunnat hitta om Sundborn och Karin Larsson. Och döm min förvåning när jag hittade ett par böcker, helt olästa i bokhyllan, om just Karin. tror jag fick dem av mamma en gång men man är visst seg i starten. Och Zorngården då, vilken pärla! Önskar mig dit nu i juletid, hur härligt hade det inte varit.

Jag har inte ens sett åt Novemberkaktus sedan jag såg dem här. Då har min mamma haft sådana alltid. Knäppt ju. Men lyckligtvis har jag fått en av mamma nu och den blommar som det inte fanns någon morgondag. Kolla Linda som konstverk.

Matilda från Babes in Boyland. Kolla in deras senaste inlägg för kransinspo och hur ett kök ska byggas. Förövrigt ska i alla fall jag följa deras workshop i helgen, tänker att en och annan instastory får de allt dela med sig av.

Och Hanna.

Vi var ju i kranens land och såklart var varenda kran just vacker.

Att sätta krokar på skåp är bra.

Och vem har vi mer här då, Elisabet och Elin.

Två babes och mina drömmars myshörna. Upp med mattorna på väggen bara. Och vem har hört ordet matcha? När man kan mixa.

Och ja där kanske man inte hade satt bokhyllorna men perfekt läge när allt kommer omkring.

Lite så, man ställer där det får plats. Men i slutändan blir det en helhet.

Observera den lilla smarta listen i mässing.

Här har vi lämnat gården. Men igen. Älskar att få inspirationpåslag sådär oväntat.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar