Annons

Annons


Katrineholms-revyn behind the scenes!

Min födelsedag firades på bästa vis. Bland glitter, discokulor och en hög av fina människor. Glamorösa som få! Vi skulle plåta affischer inför Katrineholmsrevyn 2018 här i staden. Ärofullt uppdrag och sjukt härlig dag!

Annons

Vi befann oss på det här stället och alla var supertaggade. Temat är som ni säkert förstår disco. Det hade sneglats en del på Studio 54 och jisses vilken tid, vilket ställe. Hoppa in på Pinterest och sök Bianca Jagger och Studio 54. Eller Cher. Eller Bowie. Eller vems om helst. Man vill ju till och med hänga i soffan med självaste Björn Borg.

Bästa Cia. Min begåvade vän sedan urminnes tider. Första gången jag mötte henne var jag fjortis och pryade på frisören i Vingåker där hon gick elev. Det var nog min första girlcrush. Jag tyckte hon var den absolut coolaste jag någonsin sett och mött. Och ni vet när man var fjorton. Dessutom den osäkraste fjortonåringen i världen tror jag.  Så jag drömde i smyg, sådär skulle man vara. Om man fick ta och önska sig liksom.

Att det sedan slumpade sig så att vi blev släkt och öppnade salong ihop är ju en annan historia. Hon är i alla fall precis lika cool. Och dessutom sjukt begåvad på jäkligt många plan.

En annan begåvning är hon som sätter glitter på kinden. Faktiskt min, ja vad är det nu… Min mammas kusins dotter, Linnea.

Det var Cia och Linnea som styrt upp hela plåtningen och jag kände mig som värsta lyxliraren. Med egna stylister som hade fixat hår, make och outfits. Och Kristo som assistent i allt från blixtlära till backdrop-bygge.

Johanna i sitt vanliga jag.

Lyxigt ja. Alla var så vackra och så bekväma framför kameran.

Som filmstjärnor hela bunten. Det var nog scenvanan som satte in. Jag var så imponerad av alla dessa proffs.

Zaki och Cia var ihop-parade inför Lyckliga gatorna. Sedan dess har det kommit en hel massa uppdrag. Fattar. Att se dem dansa ihop är magiskt.

Tjusigt par i verkligheten med. Pontus & Johanna.

Vårt backdropbygge funkade fint och jag kände mig så nöjd när jag rullade ut alla mina discokulor. Inget världsomvälvande men det är faktiskt kul att äga viss rekvisita. Man vill ha dem liksom. Tror det har med alla tusentals småspeglar att göra. Solkatterna vet ni.

Stjärnor sade jag ju.

Idag har jag redigerat bild efter bild. Och jag är så himla glad över att hamna i olika sammanhang hela tiden. Att inte bara kunna gå på gammal vana och på sparade redigeringsrecept. Att fundera över ändamålet och då är ju liksom temat rätt långt från mina ”vanliga” uppdrag. Och det är just det som är så himla skoj.

Jag var ju tvungen att snoka lite i kommande roller. Cissie skulle vara reporter, det ser ju alla. Stjärnreporter.

Sabina.

Zaki.

Katrineholms-revyn är något av det proffsigaste staden har och för varje år tar man nya stora kliv mot succé. Är som sagt väldigt glad att få vara en del. På mitt sätt.

Ni förstår att denna födelsedagsfeeling är svår att slå.


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar