Annons

Annons


Nästan som min handväska.

Jag tycker vi kikar lite närmre på min anslagstavla. Det finns ju en anledning till att de utrivna sidorna hänger där. Lite som, vad har du i din handväska. Brukar den inte tala om vem du är. I så fall undrar jag vem jag är. När jag redan tyckte min väska var astung i lördags visade det sig på tåget att jag hade en stor, supertung tygsax i väskan. En sådan där från urminnes tider som är typ 35 cm lång med värsta bladen. Bra är den men helt onödig på modefoto-kurs.

Annons

 • Brokigheten. Att hyllor hamnar på de mest oväntade vis. Att det inte är så himla utmätt och perfekt. Rätt skevt om man tänker efter. Att de egentligen är ganska tråkiga saker som blir till en fin helhet.
 • Hyllan den låga med skeppet på.
 • Att samla krukväxter på ett större fat. Jag har börjat ställt mina krukor som i låga skålar jag hittar på loppis. Tröttnade på att vattnet alltid rann över blomfatskanten. Vilket förmodligen beror på att jag är kass på själva vattnandet men nu har jag kommit runt det.

Ja det var ju inte så stilrent här heller.

 • Blandningen av väggfärg. Foder, socklar och list i avvikande färg. Och måla lite på väggen. Får mig att tänka på en parisisk fasad.

 • Så fint med grön griffeltavelvägg. Exakt såsom det såg ut förr. Egentligen räcker det inte med matt färg för att måla till en sådan vägg, vad är det för speciellt med just griffelfärg?

 • Kök exakt som jag gillar. Ingen ordning här men ack så mysigt.

 • En påminnelse om att leta fina parasoll, visst är det svårt att hitta i Sverige?
 • Och att försöka hinna se Textila världar på Walldemarsudde.

 • Bilden till höger har fått mig att önska ett kollektiv. Eller mer som en by, där alla har varsitt hus. SÅ vill jag bo när jag blir stor. Helst sådär på Danmarks slätt också.
 • Fiolen, alltid så fint med instrument i bild.
 • Bilden på Nomi som ska påminna mig om att öppna printshop. Fast jag gillar den med.

 • Träkoja har vi ju redan men kanske borde du bygga en under trädkronorna? Så härligt att sitta i ett träd om du inte gjort det.
 • Citat från Marina på Strömma. Utriven hur denna bok, den härliga.
 • Kragar som denna är alltid fint.

 • Letar staffli till min pappa.
 • Har börjat följa en hel massa broderikonton på instagram. Men kolla här, visst blir man sugen?
 • Gillar welcome-skylten. Och droppen med.

Där låg den. Som jag haft i flera år men visst aldrig bläddrat i.

Visade sig vara riktigt fin. Hur mycket buketter som helst, för alla årstider.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar